dilluns, 23 de maig del 2011

Ens queden les nits desolades a la barra del pub








Les tripes i els budells de la categoria inferior ja comencen el seu ball. El West Ham transitarà per una divisió farcida d'entrebancs esportius i socials. Ens espera el Millwall, per exemple. Però ens hem de centrar en els nostre reptes. Ens empassarem amb chips això de jugar a l'estadi olimpic amb el públic desterrat enllà de la pista d'atletisme? Seguirem pendents de l'ai al cor que pot emetre la parella dirigent del club? Suportarem els handicaps footballistics d'un club que ha acabat la Premier com el rosari de l'aurora?
El segell final de la Premier ha estat memorable: Derrotes a tort i dret i la destitució del nostre entrenador, el decebedor Avraam Grant. Però el darrer partit de la temporada al santuari d'Upton Park ja és per anar al veterinari. West Ham United 0, Sunderland 3.

I ara visitem la secció dedicada a coneixer els nostres rivals de la propera temporada. Avui toca un clàssic de la costa est: l'Ipswich Town.


  1. Ipswich Town Football Club - Wikipedia, la enciclopedia libre

    Ipswich Town Football Club (también conocidos como Los Azules, Town o Los chicos tractor) es un equipo de fútbol profesional de Inglaterra con base en ...
    es.wikipedia.org/.../Ipswich_Town_Football_Club - En caché - Similares


3 comentaris:

Anònim ha dit...

ser hammer és ser suicida, oi?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

No, company. Ser Hammer és apostar per la vida eterna. Ser Hammer és pactar amb la mort com Dorian Grey. Ser Hammer és ser Hammer. Poca broma!

Anònim ha dit...

i si ser hammer és ser masoquista?