dissabte, 5 de gener del 2013

Una olla de cols que trenca mites

 
Fotos: De dalt a baix, Joe Cole (període juvenil), 
Carlton Cole, James Collins i Nat King Cole

Som una olla de COLS i trenquem mites. Hem tingut contra les cordes al Manchester United. 2-2 al darrer minut a causa d'una tupinada de Florentino Pérez (sap que som hammers i el senyor apreta).
Cols? Si cols! Carlton COLE, Joe COLE i Nat King COLE + el gran central James COLLINS. Aquest és el nou WEST HAM UNITED. Ha esta un matx inoblidable. Unforgettable.


4 comentaris:

HENRY TO SEA ha dit...

Genial camp de Cols , anirem a Old Trafford a fer el que sabem, jugar un magnífic football amb la família Cole i passar la eliminatòria , anem molt forts , l'equip que sempre perd les finals de Champions contra el Barça (aquest any també) no ha pogut passar de l'empat i ja fora de temps ( els maletins del Floren arriben molt lluny)

sempre Hammers !!!

penyabogarde ha dit...

ens interessa guanyar al Manchester per dos motius: a) per que som millors b) per que així es motivin els de Ferguson davant del putu Real Madrid.

penyabogarde ha dit...

el millor partit de la temporada amb un joc expectacular i sense concesions, els reis del corner, perill i control. El Man'u va jugar a tiara pedres sense més, estil Madrid. Quin partit memorable! Come on your irons! COYI !

Joan Estruch ha dit...

pistonut això si que és com un recó secret