diumenge, 1 de maig del 2011

I si la culpa no és dels jugadors?


Ens hem d'anar acostumant als nostres nous rivals. Avui celebrem l'ascens del BRIGHTON & HOVE ALBION que passarà de la tercera categoria a la segona categoria anglesa i que, per tant, coindidirà amb el nostre WEST HAM UNITED a la segona divisió. Aquests dies anirem aportant noves dades de quins seran els nostres companys de viatge per fer més agradable l'estada a la segona divisió. Estimem el Football, saludem els Mods&Rockers de Brighton.

...............................................

Ara toca valorar els motius del ja practicament consumat descens hammer a la segona categoria anglesa...



Això no pita! Què cal fer? Solucions Bogarde!




Mig en broma parlavem de la gran ascendència de la senyora Karren Brady al capdavant del nostre club. Mig en broma parlavem del fenòmen. Ara toca fer balanç i filar prim. Ens anem de pet a la categoria inferior. Els Hammers som cuers i el calendari és el que és i salta a la vista.
Haurem de cercar responsables. Comencem per la Karren. La megalomania instal·lada en el món del Football també és un virus que penetra dins dels teixits corporals del West Ham United.
El nostre club té un sentit i una dimensió històrica. Ens hem de remuntar als vells temps de la transició victoriana, quan els pioners del Thames Ironworks FC celebraven amb football amistós el seu Working Class Pride. L'orgull de la classe obrera, caram!

I ara, ens trobem amb una parella diabòlica que dirigeix les lliures esterlines del West Ham com si fos una peça del Monopoly i ens fiquen de peus a la galleda amb tot el merder d'abandonar la nostra seu d'Upton Park, el nostre vetust Boleyn Ground, per anar a raure a un estadi olimpic amb pista d'atletisme incorporada.
No, això no!

I si la nostra crisi de joc es pot derivar d'aquest afer turbulent o fosc?


I si resulta que la culpa no és de la Miss Karren, i l'haurem de buscar a la banqueta?
I si resulta que el mister, l'ex-Chelsea, Mister Avram Grant, és el culpable de tot plegat? No ens precipitem. Obrim el debat i fem el balanç corresponent...


Passi el que passi, amb Karren o sense Karren, amb Avram o sense Avram...avui hem caigut al City of Manchester, el flamant estadi del ManCity, l'equip d'un estimat amic ex-Hammer com és el gran Tévez.

..........................................................



Avui felicitem els amics del molt històric QUEENS PARK RANGERS que després de quinze anys retorna a la Premier. Justament ara, quan els QPR albiren la divisió d'honor, nosaltres ja preparem la motxil·la per anar de bolos comarcals per la segona categoria.
Confiem en que no haurem d'esperar quinze anys, com els Rangers, per retornar al lloc on mereix estar l'equip del poble, l'equip del proletariat, l'equip de Sir Bobby Moore.

Nota informativa.

No us penseu que el QPR és una jòia proletària...l'equip de la barriada de Shepherd's Bush, en el West End londinenc, és propietat d'un tandem capitalista altament perillós: Bernie Ecclestone, Flavio Biatore i Alejandro Agag (el gendre de l'Aznar). Gent perillosa. Compte doncs, que la Premier 2011-2012 pot ser una bomba financera incontrolada...Un equip entranyable en males mans...


7 comentaris:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

no hi ha un pam de net al Queens Park Rangers, però nosaltres tenim un problema amb aquesta dama que ens vol enforquillar dins d'un estadi d'atletisme

penyabogarde ha dit...

pinta bé això de la segona divisió!

Anònim ha dit...

a veure si poseu un dossier sobre el LEEDS

penyabogarde ha dit...

d'acord ho farem aviat

MADRIDISTA OS PILLA ha dit...

HABÍA UNA VIEJA PELICULITA ESPAÑOLA DE LOS TIERNOS AÑOS SESENTA QUE SE LLAMABA -UN DOS TRES Y AL ESCONDITE INGLÉS- NUNCA MÁS SUPE DE ELLA HASTA QUE OS DESCUBRÍ EN ESTA CUEVA DONDE ESCONDEIS VUESTRA SOMBRA MIENTRAS GUARDIOLI-TA HACE EL RIDÍCULO MUNDIAL Y MIENTRAS LA UEFA SE DECLARA FOROFA DEL BARCELONI-TA Y CON LA ABSOLUCIÓN DE OCHO MALEANTES DEL BALÓN.


OS PILLÉ DE NUEVO EN EL ESCONDITE INGLÉS.

penyabogarde ha dit...

ets un Karanka al quadrat. Madridista què hi fas aquí ficat?

Ja saps que en aquest Golden Corner no formem part de la zona euro oi?

MADRIDISTA UN DOS TRES AL ESCONDITE INGLÉS ha dit...

EL REFUGIO NO OS ESCONDE DE SABER QUE EL MANCHESTER UNITED ES EL MEJOR EQUIPO DEL MUNDO (CON EL PERMISO DEL REAL MADRID).

¿SABEN USTEDES EL MOTIVO DE LA CAIDA DE SU WEST HAM-MITO?

SENCILLO Y CLARO: ESOS COLORES TIENEN UN NO-SE-QUE AZULGRANA QUE DA ASCO.

JOJOJOJOJO