dilluns, 16 de maig del 2011

Fish & Chips a comarques!




Ja falta menys, l'aroma dels millors Fish & Chips ens espera a comarques. Hem caigut amb el Wigan, som rotundament carn de descens. La Premier s'acaba. I què? Mireu Demba Ba, com desplega les seves ales! Som l'orgull del proletariat londinenc! Diuen que ens espera el bo i millor del caliu footballer. La nostra disortada temporada ha estat un cumul de problemes i hem patit molt. El partit amb el Wigan inclou tots els paràmetres de la tragèdia Hammer. Mireu el resum del matx.

Wigan 3-2 West Ham Highlights | Premier League | eplmatches.com

- [ Traducir esta página ]
15 May 2011 ... Watch English Premier League match, Wigan Vs West Ham highlights. Venue: DW Stadium Date: Sunday, 15 May. Tags: West Ham United • Wigan ...
www.eplmatches.com/2011/05/15/wigan-vs-west-ham-highlights-3/




I ara us passem un nou capítol de la sèrie
CONEIXEM ELS NOSTRES RIVALS.
Avui presentem un dels més entranyables rivals que tindrem
a la segona categoria el COVENTRY FC.



Coventry City Football Club - Wikipedia, la enciclopedia libre

El Coventry City Football Club es un club de fútbol de Inglaterra, de la ciudad de Coventryen West Midlands. Fue fundado en 1883 y juega en la Football ...
es.wikipedia.org/wiki/Coventry_City_Football_Club - En caché - Similares

3 comentaris:

hammer 100% ha dit...

és millor estar a la segona anglesa que ser campió del món de seleccions. El més gran dels honors de qualsevol FOOTBALLISTA consisteix en jugar algun dia a qualsevol categoria anglesa. El FOOTBALL és molt més que qualsevol mena de FUTBOL o de FURBO.

Hammers forever!
Hammer Pride!

HENRY TO SEA ha dit...

totalment d'acord amic hammer 100%
el sentiment Hammer l'agafes i ja no el pots deixar mai més .... disfrutem de la First Division i la propera temporada tornem a l'èlit del FOOTBALL !!!

WEST HAM TILL I DIE !!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

greus esdeveniments afecten el Ham.
hem de ser forts