diumenge, 28 d’abril del 2013

Camí de Londres passant per Brighton des de Premià de Mar

ESCAC I MAT. JA ANEM CAMÍ DE LONDRES PASSANT PER BRIGHTON DES DE PREMIÀ DE MAR. BON PAPER A MANCHESTER PERDENT PER 2-1 AMB ELS CITIZENS. ARA TOCA PREPARA L'ARRIBADA PREMIANENCA A UPTON PARK. ABANS UNA MICA DE BRIGHTON, CERVESA I FISH&CHIPS.


dissabte, 20 d’abril del 2013

WEST HAM UNITED 2, WIGAN ATHLETIC 0

Consolidació hammer en una sèrie fantàstica amb empats amb el Liverpool, el Manchester United i el Southampton i victòries amb el West Brom' i el Wigan. Superlatiu i definitiu.



dijous, 18 d’abril del 2013

L'EMPAT DEL SEGLE: ELS HAMMERS CLAVEN UN "TUCÀN" BOGARDIÀ A TOT UN MANCHESTER UNITED

2-2 A UPTON PARK.




LA MÀQUINA HAMMER EXHIBEIX UN JOC COLOSSAL FRONT EL LIDER I CONSOLIDA EL GRAN MOMENT. INOBLIDABLE. ELS HAMMERS DE PREMIÀ DE MAR PRESENCIEN EL MATX AL BAR MARINA GOLDEN CORNER, GAUDEIXEN, PRENEN CERVESES I CELEBREN LA GLÒRIA DEL FOOTBALL.

dissabte, 13 d’abril del 2013

Pochetino 1, Allardyce 1



Les coses clares: els sants no poden amb els martells i seguim aspirant a fer un bon paper en aquesta Premier dominada per banquers i venedors de gasolina del golf Pèrsic. Juguem bé i mostrem la dignitat hammer. Apa, som-hi! 1-1 amv el Southampton de Pochetino. A-pa-ñó K.O.


dilluns, 8 d’abril del 2013

PUNTUANT A ANFIELD

Hammers a sac puntuant a Anfield i retratant tot un Liverpool (0-0). Upton Park espera la visita premianenca. Estem on hem d'estar. A la Premier League!